Professional Real Estate Services
 

wie is Anthony Dermot Pieters?

Anthony Dermot Pieters is een specialist op het gebied van investeren in grondposities. Hij is geboren en opgegroeid in de Haarlemmermeer. Zijn middelbare schooltijd heeft hij in Gouda doorgebracht. Hier heeft hij zijn Havo diploma behaald. Daarna is hij voor een VWO diploma gegaan bij de avondschool in Amsterdam.

Anthony Dermot Pieters is zijn carrière begonnen als trainee bij een Amerikaanse beursmakelaar. Hier heeft hij tevens kennis opgedaan over de valutahandel. Als korte termijn handelaar was het belangrijk om snel te handelen. Een paar seconden konden al een groot verschil maken voor de waarde van munten. Als valutahandelaar heeft hij bij diverse grootbanken gewerkt in zowel Londen als Amsterdam. Na zijn carrière als korte termijn handelaar heeft Anthony Dermot Pieters de overstap gemaakt naar lange termijn beleggingen.

Beleggen in grondposities

Anthony Dermot Pieters heeft investeren in verkavelde grond geïntroduceerd als eerste aanbieder in Nederland. Zijn passie voor het investeren in grondposities komt vanuit zijn jeugd. Toen hij in de Haarlemmermeer woonde zag Anthony Dermot Pieters zijn woonplaats aldoor veranderen en uitbreiden. Er werden woningen en bedrijventerreinen gebouwd. Investeren in aandelen heeft de heer Pieters nooit aangesproken. De interesse in ruimtelijke ordening daarentegen was er al op jonge leeftijd.

Zijn eerste belegging in grond betrof een stuk grond voor zijn dochter. Anthony Dermot Pieters was geïnteresseerd in één hectare grond. Echter dacht de verkoper daar anders over. Anthony Dermot Pieters moest in één keer tien hectare grond kopen. Dit heeft hij met succes gedaan, de overige negen hectare had hij namelijk snel doorverkocht.

Heden ten dagen is Anthony Dermot Pieters een specialist op het gebied van grondbeleggingen. Met passie voor zijn werk handelt hij actief in grondposities door heel Nederland.