Professional Real Estate Services
 

Investeer in tastbare grond

Wilt u investeren in grond, of denkt u na over een dergelijke belegging om uw strategie aan te passen? Het valt op de beurs lang niet altijd mee om een goede belegging te doen, omdat bedrijven het zwaar hebben en ze zomaar failliet kunnen gaan. U kunt in plaats daarvan beleggen in grond, iets waar met name Dermot Pieters u veel meer over kan vertellen. Het grote voordeel van investeren in grond is dat u kiest voor een tastbaar geheel, waar u overheen kunt lopen of waar u op kunt bouwen om een verdere investering te doen.

Grond verdwijnt niet

Dermot Pieters legt u de voordelen van investeren in grond graag nog eens uit, door u bijvoorbeeld te wijzen op het feit dat de grond niet zomaar zal verdwijnen. Grond kan niet failliet gaan, de waarde zou hoogstens wat af kunnen nemen. De grond blijft echter bestaan, waardoor u bij schaarste kunt rekenen op een waardestijging en de grond op de lange termijn eigenlijk altijd een goede investering vormt. Het is wat dat betreft een uitstekend idee om in grond te investeren, of de mogelijkheden in ieder geval goed te onderzoeken en Dermot Pieters naar meer informatie te vragen.

Volledig eigenaar via Dermot Pieters

Op het moment dat u wenst te beleggen in grond wordt u via Dermot Pieters de volledige eigenaar. Dat betekent dat u de grond in uw bezit krijgt en u er verder mee kunt doen wat u wenst. Houd de belegging bijvoorbeeld een aantal jaren aan, om de grond later met winst aan een andere investeerder of wellicht een gemeente te verkopen. Is de gemeente na enkele jaren van plan om in het gebied te gaan bouwen? Dan loopt de waarde van de grond die u in uw bezit heeft snel op en kunt u rekenen op een aantrekkelijk rendement.