Professional Real Estate Services
 

Investeer in een beperkte hoeveelheid grond

Wilt u beleggen in grond, of bent u benieuwd naar de voordelen hiervan? Het grote voordeel is dat u een belegging doet in iets van waarde, waarvan we niet zomaar meer kunnen bij maken. Geld valt te drukken en ondernemingen kunnen besluiten om meer aandelen uit te geven. We hebben op aarde te maken met een beperkte hoeveelheid grond. Wat dat betreft zorgt het investeren in grond via Dermot Pieters ervoor dat uw belegging op de lange termijn eenvoudig meer waard kan worden, bijvoorbeeld wanneer de vraag stijgt en het aanbod stokt.

Schaarste neemt toe

De schaarste qua grond zal de komende (tientallen) jaren alleen maar toenemen. Dat heeft te maken met het feit dat de bevolking nog altijd groeit (ook in Nederland) en er niet ineens meer grond beschikbaar komt. Wat dat betreft vormt investeren in grond via Dermot Pieters een heel interessante keuze en kunt u er daarmee voor zorgen dat u een belegging doet die een interessant rendement op zal leveren.

Zelf in grond beleggen met Dermot Pieters

Wilt u zelf in grond beleggen? Dankzij de kleinere kavels die er tegenwoordig beschikbaar zijn kunt u ook als particulier besluiten om een investering te doen. Het beleggen in grond is niet langer alleen mogelijk voor de grootgrondbezitters en de zeer vermogende Nederlanders. In plaats daarvan heeft ook u de mogelijkheid om via Dermot Pieters een investering in grond te doen en er daarmee voor te zorgen dat u kunt rekenen op een aantrekkelijk rendement. U kunt hier eenvoudig meer informatie over inwinnen en zelf investeren in grond, bijvoorbeeld wanneer u een aanpassing in uw beleggingsstrategie zoekt.